Blog > Komentarze do wpisu

WALNE ZEBRANIE K.S. WARMIA

Zgodnie z § 25 Statutu Klubu Sportowego WARMIA Grajewo Zarząd Klubu uprzejmie informuje Członków stowarzyszenia o terminie Walnego Zebrania Sprawozdawczego K.S. WARMIA Grajewo , które odbędzie się w dniu 27 marca 2013 roku (środa) o godz. 17:00 w Sali Konferencyjnej Urzędu Miasta w Grajewie.

Przypominamy Członkom Klubu o konieczności uregulowania składek członkowskich w wysokości 5 zł/miesięcznie lub 1 zł/miesięcznie (emeryci, renciści) w celu pełnego uczestnictwa w walnym zebraniu tj. z możliwością czynnego uczestnictwa oraz uprawnienia do głosowania nad podejmowanymi uchwałami. Składki można będzie opłacić bezpośrednio przed zebraniem.

PORZĄDEK OBRAD:

1. Otwarcie zebrania.

2. Wybór przewodniczącego zebrania.

3. Stwierdzenie prawomocności Walnego Zebrania.

4. Przyjęcie porządku obrad Walnego Zebrania.

5. Przyjęcie regulaminu obrad.

6. Wybór komisji wniosków i uchwał.

7. Sprawozdanie z działalności Zarządu Klubu.

8. Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej.

9. Dyskusja.

10. Głosowanie nad udzieleniem absolutorium dla Zarządu Klubu.

11. Przyjęcie uchwał i wniosków.

12. Zakończenie obrad.

Zarząd K.S. WARMIA Grajewo

Zarząd K.S. WARMIA od lewej: Krzysztof Piekarski (wiceprezes), Marek Senderacki (prezes), Wojciech Nietupski (wiceprezes), Janusz Szumowski (sekretarz)

środa, 13 marca 2013, warmia1924

Polecane wpisy

• ZAPRASZAMY NA MECZ Z BIEBRZĄ!

Po niespodziewanej porażce w Siemiatyczach piłkarze WARMII Grajewo w sobotę 23 marca o godzinie 15:00 rozegrają mecz przed własną publicznością. Na Stadionie Mi

• RELACJA LIVE Z MECZU CRESOVIA - WARMIA

Witamy z Siemiatycz. Już za kilkanaście minut WARMIA rozpocznie rundę wiosenną. Pierwszy mecz gramy w Siemiatyczach z CRESOVIĄ. Boisko nadaje się do gry a pogod

• ZAPOWIEDŹ MECZU Z CRESOVIĄ SIEMIATYCZE.

W niedzielę o godzinie 14:00 dla piłkarzy WARMII Grajewo rozpocznie się piłkarska wiosna. W Siemiatyczach nasz zespół zmierzy się z tamtejszą CRESOVIĄ. Zespół z